Снимки: ЧАР-ДКСВ тренировъчната зала на Арена Армеец в София се проведе

...
Снимки: ЧАР-ДКСВ тренировъчната зала на Арена Армеец в София се проведе
Коментари Харесай

Първо и трето място за гимнастички на ЧАР-ДКС на селекцията за олимпийско звено

Снимки: ЧАР-ДКС

В подготвителната зала на " Арена Армеец " в София се организира селекцията по художествена гимнастика за олимпийско звено за деца от възрастите 9-12 година Изпитът беше за покриване на първи и втори стадий, като в него участваха 24 клуба и общо над 150 деца.

Гимнастичката Андреа Иванова от “ЧАР ДКС ВАРНА ” с треньор Деница Христова, се класира първа и реализира най–висок резултат на тестванията за „ Олимпийско звено “ за деца родени 2009 година, проведен от треньорска комисия към Българската федерация по художествена гимнастика. На трето място пък приключи София Чижик, също от ЧАР, с треньор Деница Христова. Главен треньор на клуба е Филипа Филипова.



Упражнения от двата стадия включват ОФП, извършения с апарат и извършения с тяло. Очаква се провеждането на трети стадий, който ще бъде с цели съчетания.

" Знаем, че тези дребни звезди са бъдещето на българската художествена гимнастика и това е пътят, по който би трябвало да вървим, с цел да гоним най-хубавите в света! Вярваме че нашата последваща шампионка се намира някъде всред тези прелестни деца ", споделиха уредниците.

Тестванията се организират годишно от треньорската комисия към БФХГ. Целта им е да се следят, да се изберат децата, които имат качества, с цел да може да бъдат определени в това олимпийско звено, по-късно те да получат една по-добра подготовка, информация от други треньорки, тъй като тези, които са определени в олимпийското звено, имат право на още три лагера, които са сбор-лагери със специфични преподаватели по танци, национални хора, балетния възпитател на националния тим.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР